Wij kunnen u van dienst zijn met computer service “in de breedste zin van het woord”. Van het oplossen van een enkel computer-probleem tot het leveren en aanleggen van een (server-based) netwerk. Ook kunnen wij bestaande netwerken onderhouden.

Wij hebben onder andere onze kracht zitten in onze gelimiteerde voorraad. Daarbuiten kunnen wij alles wat u wenst op computergebied op bestelling binnen korte termijn leveren. Dit betekent dat wij veel computeronderdelen, -accessoires en -benodigdheden tegen scherpe prijzen aan kunnen bieden.

Zodra wij bij u aan huis komen om een computerprobleem op te lossen hebben we uiteraard een aantal noodzakelijke onderdelen bij ons, zodat we het in veel gevallen direct op kunnen lossen.

Voor het aankopen van nieuwe en gebruikte PC’s kunt u ook bij ons terecht. Wij stellen een PC samen naar uw wensen, en kunnen hiermee het perfecte systeem leveren naar uw behoeften.

Ons werkgebied is voor particulieren en bedrijven overwegend West-Brabant (Roosendaal, Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle, Moerstaten, Welberg, Steenbergen, Bergen op Zoom, Halsteren, Zegge, Hoeven, Sprundel, Sint Willebrord, Rucphen) en Zeeland, maar aarzel niet buiten dit gebied te bellen. Mogelijk kunnen we ook u van dienst zijn.