Computerhulp aan huis

Als uw computer het niet meer doet of niet meer doet wat u wilt kan dat enorm vervelend zijn. Zeker in het digitale tijdperk waarin wij nu leven. Bijna alles gaat tegenwoordig via de computer en daarom is het ook belangrijk dat uw computer goed functioneert.

Bytes IT kan u daarbij helpen. Wij hebben de expertise, gereedschappen en onderdelen in ons assortiment om een computer weer als nieuw te laten draaien. Ons werkgebied is voor particulieren en bedrijven overwegend West-Brabant (Roosendaal, Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle, Moerstaten, Welberg, Steenbergen, Bergen op Zoom, Halsteren, Zegge, Hoeven, Sprundel, Sint Willebrord, Rucphen) en Zeeland, maar aarzel niet buiten dit gebied te bellen. Mogelijk kunnen we ook u van dienst zijn.

Computer start niet meer op

Als uw computer niet meer opstart kunt u het beste snel contact met ons opnemen. In vele gevallen kunnen wij de problemen aan huis oplossen, maar u kunt ook op afspraak uw computer bij ons afgeven voor reparatie.

Het is overigens ook mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Wij komen dan bij u aan huis langs om de computer op te halen en na de reparatie komen wij de computer ook weer terugbrengen. Klik hier voor meer informatie over onze haal- en brengservice.

Mocht de computer niet meer te repareren zijn, dan kunnen wij u ook van dienst zijn door te proberen uw gegevens terug te halen mocht u geen goede back-up hebben. Wij bieden daar onze speciale data recovery dienst voor aan. Klik hier voor meer informatie over onze data recovery dienst.

Traagheid verhelpen

Kunt u een kopje koffie zetten in de tijd dat Windows aan het opstarten is? Traagheid van uw computer kan enorm storend zijn. Gelukkig is er in de meeste gevallen ook wat aan te doen. Zo kunnen wij uw computer aan huis nalopen en optimaliseren.

In vele gevallen loont het om de harde schijf te vervangen voor een SSD.

Een SSD is een opslag die vele malen sneller is dan een normale harde schijf.

Meer informatie over SSD’s

Wij nemen uw computer of laptop mee en zetten al uw gegevens over op de SSD. Hierna installeren wij deze in uw computer of laptop. Vaak kan dit binnen een dag geregeld worden.

Voor meer informatie over het upgraden naar een SSD kunt u contact met ons opnemen via de contactopties onderaan de pagina.

Programma’s & App’s

Heeft u vragen over computerprogramma’s of app’s? Bytes IT kan u er mee helpen.

  • Printers, scanners en andere randapparatuur (zie ook Tablet, telefoon & Televisie).
  • Office programma’s (zoals Word, Excel en PowerPoint)
  • E-mail (Outlook, Thunderbird, Windows Live Mail, ect.)
Computer beveiligen

Het komt vaak voorbij op TV dat er weer een bedrijf of instantie getroffen is door ransomware. Om uw apparaten te beschermen tegen computervirussen raden wij aan dat u een antivirus programma gebruikt op uw computer.

Ook daarbij kunnen wij u helpen. Bytes IT kan voor u de installatie, configuratie en verlenging van de antivirus uitvoeren. Zo is en blijft uw computer beter beschermd tegen computervirussen.

Ransomware is een vorm van een computer virus dat de bestanden op een computer versleutelt. Door de versleuteling is het niet meer mogelijk om de bestanden te openen.

Meer informatie over Ransomware
Back-up instellen

Om er zeker van te zijn dat uw gegevens en bestanden altijd goed bewaard blijven raden wij aan dat u regelmatig een back-up maakt van uw computer. Wij raden ook aan de back-ups te maken naar een extern opslag medium dat alleen aangesloten wordt als er een back-up gemaakt wordt. Zo voorkomt u dat een ransomware virus ook de back-ups versleuteld en deze onbruikbaar maakt.

Heeft u hulp nodig bij het instellen van de back-up van uw computer? Of wilt u dat wij het back-up proces gemakkelijker maken door de back-up voor u automatiseren? Neem dan contact met ons op via de contactopties onderaan de pagina.

Overige vragen of gewoon computerhulp aan huis gewenst?

Wij kunnen u van dienst zijn met allerlei vragen op ICT gebied. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk hier al onze diensten of maak een afspraak met ons via de onderstaande contact opties.